Klassen

Divider

Trainingen bij Instituut Brookman

Divider

 Extra hulp nodig bij huiswerk en studeren? Of zoek je vooral een rustige plek om je beter te concentreren? Onze hoogopgeleide counselors zullen met u (en uw ouders) samenwerken om een ​​persoonlijk actieplan op te stellen dat past bij uw behoeften en budget. Ons belangrijkste doel is om jou te helpen je studie te herstellen, zodat je alles zelf kunt doen!

Ons doel is alleen een optimale training te geven en het beste resultaat te behalen.

Huiswerkklas

Bij Instituut Brookman kun je zelfstandig huiswerk maken in een rustige omgeving. Praktijkonderwijs is hier geen probleem. Er is tracking, zodat u kunt werken met focus en afleiding.

 Wil je na school en ’s avonds vrije tijd huiswerk maken? Kies dan voor Instituut Brookman huiswerkklas en maak je huiswerk op tijd af!

Drawing Photo

Begeleiding

 Intensieve en professionele begeleiding

 Soms is naast huiswerkbegeleiding in groepen ook intensievere professionele begeleiding nodig. We bieden bijles in alle secundaire vakken, op alle niveaus voor studenten in onze begeleidingsgroepen.

 Helaas kunnen individuele bijlessen niet face-to-face plaatsvinden, begeleiding is alleen mogelijk als er ook huiswerkbegeleiding is bij Instituut Brookman

 Online leren is voor iedereen mogelijk. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over online bijles!

Eindexamen

 Ons doel is alleen optimaal lesgeven en het beste resultaat.

 Voor afgestudeerden staat veel op het spel: een jaar hard werken voor die felbegeerde krant (en een vakantie!). Spectrum heeft een spannend aanbod voor deze leerlingen om hen te helpen wat makkelijker topresultaten te behalen!

Basisschoolonderwijs

 Wij streven alleen naar optimaal onderwijs en het beste resultaat.

 Niet alle kinderen leren op dezelfde manier en soms is er wat extra hulp nodig. Het Spectrum Brabant Basisschoolonderwijs biedt ondersteuning bij schoolvakken en weerbaarheid.

 Als uw kind het vak moeilijk vindt, kijken we waar we ondersteuning kunnen bieden, bijvoorbeeld door het kind te leren studeren of zelfvertrouwen op te bouwen. Als er daadwerkelijk inhoudelijke scholing nodig is, is dat ook een optie.

 Voor het opleiden van basisschoolleerlingen gebruiken wij de door ons ontwikkelde methode Bikkels. Geschikt voor alle leeftijden, waarbij veerkracht, faalangst en sociale vaardigheden de belangrijkste thema’s zijn. Klik hier voor meer informatie over de Bikkel-methode.